Tanfolyamok

Pedagógus-továbbképzéseink:
Népi játék és néptáncalapú mozgásfejlesztés és tehetséggondozás az óvodában és az alsó tagozatban (957/200/2013) 

60 órás pedagógus továbbképzés

A játékok, táncok, népszokások szerepe a mindennapi pedagógiai gyakorlatban (23/240/2015)

60 órás pedagógus továbbképzés

Az Alba Tánc Nonprofit Kft. (korábban Alba Tánc Kht.) 2003 óta indít pedagógusoknak továbbképzést. Célja, hogy a pedagógusok megismerkedjenek a magyar népi gyermekjátékokkal, felismerjék jelentőségüket a gyermek személyiségfejlődésében, ezáltal eredményesen tudják alkalmazni tapasztalataikat és tudásukat a gyermekekkel való munkájuk során.

Célja, hogy megismertesse a hallgatókat a magyar néptáncok, néphagyományok, továbbá a történelmi társastáncok alapjaival, és felkeltse érdeklődésüket a továbbtanulásra, segítséget nyújtson az intézményekben szervezett ünnepségek, programok, hagyományos kialakításában, tartalmas összeállításában, kisebb koreográfiák elkészítésében.

A foglalkozások elméleti és gyakorlati foglalkozásból állnak (természetesen a szakoktatók vezetésével). A továbbképzés elvégzésének feltétele a gyakorlati foglalkozásokon való aktív részvétel, a tartalmi követelmények teljesítése a szabad táncolásnál, a gyakorlatok levezetésénél, illetve a továbbképzés zárásaként komplex óravázlat készítése.

Minimum csoportlétszám: 10 fő

Jelentkezés: szegildi.tanfolyam@gmail.com, botoserika@tvn.hu